Organisatie

Previ Service, 1989,  en is begonnen als onderhoudsbedrijf in de grafische industrie speciaal voor de vellenoffset. Het concept was om het onderhoudswerk – smeren en reinigen- dat een drukker zelf moest uitvoeren over te nemen en dit buiten de productietijd uit te voeren. Hierdoor kan de drukpers productiever worden ingezet.

Later is Previ Service ook drukpersen of onderdelen hiervan gaan reinigen. Eerst handmatig met chemie wat arbeidsintensief was en slecht voor mens en milieu. Gezocht werd naar alternatieven. Via het reinigen met stoom is het droogijs- en ultrasoon reinigen in beeld gekomen. De laatste tijd heeft Previ Service de werkzaamheden voor het reinigen met droogijs of ultrasoon verbreed naar andere industrieën. Previ Service heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een goede service organisatie die kwaliteit, flexibiliteit, veiligheid, milieu en tevreden klanten voorop stelt.

 

 

 

Privacyverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken zullen worden verwerkt op de manier die wij in onze privacyverklaring hebben omschreven. Onze privacyverklaring kunt u hier inzien.

Metaalunievoorwaarden

Onze Metaalunievoorwaarden kunt u hier vinden.